Om mig

Mitt foto
ARTIST LIVET!! Tänkte dela med mig lite om hur det kan vara att jobba som artist och vad det livet innebär..verkar ju ändå ganska exotiskt och spännande för så många:-) Det är det..men det är också SÅ mycket mer... Den här bloggen kommer handla om jusst det! Bloggen handlar om mig och den är som en "öppen" dagbok. Skriver om vad jag gör, känner, om drömmar, tankar och livet! Jag bli lycklig av vackra saker och vilar gärna ögonen på dem. Jag är kreativ och det kan mynna ut i en tavla, ett långt blogg inlägg, en koreografi en skiss på en dröm klänning eller varför inte om-möblerad lägenhet:-) Så välkomna till min blogg! Till sist: I ignore expectations and I rule in the laboratory of my life! I can also travel places without moving one inch. I can do absolutley nothing and find it being everything!!

tisdag 8 december 2009

AAGGAHHHHAA vi repar ihjäl oss;-)

Åh va dålig jag är på att blogga numera!!
Men det är inget skämt, vi jobbar JÄMT!!!

Vi repar på morgonen fram tills vi kör kvälls show, vi repar afterski då. En två timmars show, visserligen utan servering men med massor av medleyn med stämmor och massor av solo låtar med texter som skall matas in.
Det fina här i Åre är förståelsen mellan restaurang och show. Medans vi repar dukar alla andra upp åt oss, även om vi kanske egentligen skulle hinna, så vi får en andningspaus, ta en power nap, en prommis eller bara landa och ladda. JAG ÄLSKAR MINA KOLLEGOR! Hejja Dippan!!!

Förra veckan arbetade vi alltså flera 13 timmars pass, men vi hann ändå med två externa gigg också.
Ett i Östersund på Stadion, det var världscupspremiär, vi gjorde tå medleyn, utomhus -10 grader. Men GUD va kul det var. Jag är så imponerad av skidskyttar, stod ibland o sjöng och kollade på dem när de åkte förbi, mäkta imponerad.

Sedan kvälls show samma kväll.
I söndags när vi egentligen var lediga och skulle behöva mata stämmor och repa skiten ur oss giggade vi på dippan, de hade en årlig Byglögg, vi skulle sjunga lite jul-låtar.
Även om vi jobbade så var det bara roligt.

Igår sprang vi mellan brandövningar och informations dag om Åre och företagen vi jobbar för och att själva sitta och sätta ihop två medleyn som skall vara akustiska till showen.
Vi hjälptes åt och alla kom med skit grymma förslag, blev hur bra som helst! Men tog sin tid. Vara klara sent på kvällen och var bara att skynda hem och...fortsätta repa och mala text hemma.
Vår mysiga gröna villa är som i ett vakum nu, alla instängda på sina rum, försjunkna i sina datorer, med hörlurar i öronen, nynnandes stämmor, eller skriver värdskaps prov... märklig situation. Men alla sitter i samma båt:-D

Jo, gömt berätta: Vi gör ett värdskapsprov, som tar åtta timmar, för att få ut skidkort billigare. 1000kr billigare för hela säsongen, men det tar dyrbar tid från oss nu när vi har så mycket annat att stå i:-( Man kan göra det lite då och då MEN måste vara klart innan nästa vecka tror jag!!!! AAAHHHH!!

Nu skall jag snart gå till jobbet och dra av ett 13 timmars pass kanske 6 e i ordningen.

Stor kram/ I

ps bilder kommer från alla gigg och så. Just nu hinner jag inte ens handla frukost så ni fattar.

Grattis Lisa på din födelsedag idag!

2 kommentarer:

  1. Jag säger bara en sak: -BIONIC WOMAN, det är du det! Bamsekramar från Helena

    SvaraRadera
  2. Åhhh.. stackare, slit inte ut dig i förväg bara. Repa smart!

    Lycka till där uppe!!

    SvaraRadera