Om mig

Mitt foto
ARTIST LIVET!! Tänkte dela med mig lite om hur det kan vara att jobba som artist och vad det livet innebär..verkar ju ändå ganska exotiskt och spännande för så många:-) Det är det..men det är också SÅ mycket mer... Den här bloggen kommer handla om jusst det! Bloggen handlar om mig och den är som en "öppen" dagbok. Skriver om vad jag gör, känner, om drömmar, tankar och livet! Jag bli lycklig av vackra saker och vilar gärna ögonen på dem. Jag är kreativ och det kan mynna ut i en tavla, ett långt blogg inlägg, en koreografi en skiss på en dröm klänning eller varför inte om-möblerad lägenhet:-) Så välkomna till min blogg! Till sist: I ignore expectations and I rule in the laboratory of my life! I can also travel places without moving one inch. I can do absolutley nothing and find it being everything!!

lördag 21 november 2009

Lite Åre:-)

Har varit i Åre i två veckor men tycker jag hunnit med en hel del:

Flyttat in i Åres enda villa som inte är röd eller brun eller av timmerstockar. Vårt mintgröna hus är precis som oss: inte som alla andra;-)

Min nya "stand-in-familj" Malick, Maja och Liza. Underbara människor.Vi har hängt en hel del på vårat favvo café Åre Bageriet:Vi har ätit underbar middag hos vår fantastiska platschef Cecilia. Vilken tur att hennes man är lika duktig på att laga mat som mig.
Enda skillnaden är väl att han tävlat i kock VM representerades Sverige. Det gjorde aldrig jag...

Vi har varit på Souna World och badat.

Repar varje dag, lååånga dagar.

Haft vinprovning, eh menar vinspottning mer i mitt fall;-)Vi har haft kostymrep.

Hunnit bli underhållna av Clarissa på Åre Bageri och fått avnjuta en härlig buffé for free också:Giggat i Ö-vik. Hängt i MODOs pressrum, varnades att ev kommer Foppa o co gå fram och tillbaka om det är ok? Jag sa: Bring them ON bara!!!Hittade en slags hemlig lapp med ngn slags laguppställning och lite annat junk jag inte kunde tolka, borde jag sparat den? Och sålt den till Frölunda? Där stod massa intressanta namn o så... eh säkert ingen av värde:-)

Vi gjorde Elvis nummer:Efter gigget kollade vi hur många man får plats i baksätet på en taxi, vi fixade sju pers:-) Mot hotellet!!
!

Vi myser ofta i Gröna villan, oftast har Liza bakat sina fantasiska scones!Ja vi har hunnit med massa andra saker också men nu är jag så himla trött.
Har feber och vita prickar i halsen så måste bli frisk NU!!!

Stor kram/ I

1 kommentar:

  1. Underbart att du berättar massa roliga grejer ni gjort och avslutar med att du har ont i halsen och typ är sjuk.. hahahah...

    GRYA PÅ DIG!!

    Hälsa Håkan och Liz så mycket från mig!

    SvaraRadera