Om mig

Mitt foto
ARTIST LIVET!! Tänkte dela med mig lite om hur det kan vara att jobba som artist och vad det livet innebär..verkar ju ändå ganska exotiskt och spännande för så många:-) Det är det..men det är också SÅ mycket mer... Den här bloggen kommer handla om jusst det! Bloggen handlar om mig och den är som en "öppen" dagbok. Skriver om vad jag gör, känner, om drömmar, tankar och livet! Jag bli lycklig av vackra saker och vilar gärna ögonen på dem. Jag är kreativ och det kan mynna ut i en tavla, ett långt blogg inlägg, en koreografi en skiss på en dröm klänning eller varför inte om-möblerad lägenhet:-) Så välkomna till min blogg! Till sist: I ignore expectations and I rule in the laboratory of my life! I can also travel places without moving one inch. I can do absolutley nothing and find it being everything!!

lördag 14 november 2009

Min ring i Åre


Så här fint hänger min ring på Dippan I Åre:-)

Tycker den hänger lite väl högt kanske... men men det blir festligt.

Lite jobbigtatt repa med den just nu för den hänger lite ojämt, alltså fästet slår mot väggen så ringen pendlar fram och tillbaka.
Så när jag i ett moment gör en "bakåt kullerbytta" i den ser jag inte ringen förrän knäna slår i den, och om den då pendlar är det svårt att placera dem i ringen och då faller jag rakt ner...
Lite trist om det skulle ske känner jag, nacken klarar sig fint men knäna slår nog i rätt hårt.

Den blå mattan skall absolut inte ligga där när jag kör the real thing.

Ska kolla upp min liv försäkring och drulle och yrkes och ja alla försäkringar tror jag... ha ha!!

Nä nu är jag sååå trött.
Idag har vi repat sång och dans i PA, typ alla nummer nästan, vi har haft vin provning (jag spotta, ofcourse, min mage mår lite sämre igen) haft restaurang kunskap, åt kantarell macka på restaurang, spelade bowling och nu mys hemma.

Har det bra här i Åre, njuter av varje dag.

Stor kram/ I

2 kommentarer:

 1. Men fy vad läskigt! Du måste bara vara 100 % säker på ringens läge, höjd osv!!! Lilla fina cirkusprinsessan Inez!! Massor med kramar från mig!

  SvaraRadera
 2. TAck super fina du!!!

  Ja nu har vi fixat till den så nu känns allt bättre:-)

  Hoppas så att ni från HK kan komma upp. Borde kolla med cheferna om inte de kan sponsra er med boende under lågsäsong så ni bara behöver boende:-)

  Ska kolla:-)

  Stor stor kram o hälsa ALLA från mig

  SvaraRadera