Om mig

Mitt foto
ARTIST LIVET!! Tänkte dela med mig lite om hur det kan vara att jobba som artist och vad det livet innebär..verkar ju ändå ganska exotiskt och spännande för så många:-) Det är det..men det är också SÅ mycket mer... Den här bloggen kommer handla om jusst det! Bloggen handlar om mig och den är som en "öppen" dagbok. Skriver om vad jag gör, känner, om drömmar, tankar och livet! Jag bli lycklig av vackra saker och vilar gärna ögonen på dem. Jag är kreativ och det kan mynna ut i en tavla, ett långt blogg inlägg, en koreografi en skiss på en dröm klänning eller varför inte om-möblerad lägenhet:-) Så välkomna till min blogg! Till sist: I ignore expectations and I rule in the laboratory of my life! I can also travel places without moving one inch. I can do absolutley nothing and find it being everything!!

lördag 31 oktober 2009

Mitt första cirkusgigg:-)
Så är det! Mitt första cirkusgigg skedde idag på Le Fou vid Sickla Köpcenter:-)

Min publik var mest barn, några vuxna. Mina mest hängivna fans var tre kockar....
Barnen jublade och applåderade efter mitt nummer. Föräldrarna log, men var lite stressade, några par kikade lite försynt. Kockarna...dregglade och kunde inte slita sig, shit va lååång rökrast de hade:-)

Ha ha verkligheten var den att jag repade idag i Le Fous lokaler som var fantastiska.
Jag var helt ensam i lokalen och det är bara glasväggar runt mig, höga, säkert fem-sex meter.
UNDERBAR lokal.
Och mitt i smeten så publiken var alltså förbigående och personal som hade rast från restaurangen som låg mitt i mot;-)

Men ska erkänna att det sporrade mig lite med vetskapen av att folk stod och tittade.
Cirkus tilltalar verkligen många. Hade jag repat dans hade nog inte så många stannat och barnen som stod utanför och applåderade hade nog inte gjort det så ihärdigt om det inte vore för att man hängde i kvävecken, slog volter, var upp och ner i spagat tre meter över marken och allt i snurr!

Mådde riktigt illa efter träningen, shit jag är åksjuk och har fått för mig att bli cirkusartist, jag är galen jag vet.Kram / I

1 kommentar:

  1. ÅÅÅÅ, det hade jag ju velat sett...duktiga Inezprinsessa! Lova att du tar det lugnt...14-16 timmar om dagen...hm, fattar inte hur du orkar. Hoppas vi ses snart!

    STOR KRaM
    Hana

    SvaraRadera