Om mig

Mitt foto
ARTIST LIVET!! Tänkte dela med mig lite om hur det kan vara att jobba som artist och vad det livet innebär..verkar ju ändå ganska exotiskt och spännande för så många:-) Det är det..men det är också SÅ mycket mer... Den här bloggen kommer handla om jusst det! Bloggen handlar om mig och den är som en "öppen" dagbok. Skriver om vad jag gör, känner, om drömmar, tankar och livet! Jag bli lycklig av vackra saker och vilar gärna ögonen på dem. Jag är kreativ och det kan mynna ut i en tavla, ett långt blogg inlägg, en koreografi en skiss på en dröm klänning eller varför inte om-möblerad lägenhet:-) Så välkomna till min blogg! Till sist: I ignore expectations and I rule in the laboratory of my life! I can also travel places without moving one inch. I can do absolutley nothing and find it being everything!!

torsdag 20 augusti 2009

Rep, Premiär och antibiotika

Vaknade 07.15 pigg och glad:-)

Idag skall The MARINES träffas och repa på HK.
Vi är SÅ taggade just nu. Och shit va bra det kommer bli. Är så glad över att vi startat den här gruppen och att det gått så bra för oss utan att vi ens har gjort ett enda gig:-)
Är nästan pirrig av förväntan. Tänk er själva: Att få möjlighet att sätta upp något helt själv, sjunga de låtar man älskar och dansa den stilen man själv vill, så lyxigt. Lyckost mig!

Efter repet skall jag på Wallmans Premiären.
Spännande.
Jag kanske borde känna lite vedmod eller något. Någon skall ju ändå ha mina gamla scenkläder på sig och sjunga mina gamla låtar...
Men jag känner INGET!
Tror det beror på att jag lämnade det stället med ett öppet smärtande magsår!
Plus att jag har så många projekt och det går verkligen hur bra som helst så då är det alltid lättare att lämna något. Och så, jag valde att sluta.
Men absolut finns alltid WSS i mitt hjärta och jag kommer alltid älska det stället.
Det är ju där allt bra också startade!
Så det skall bli jätte kul att få se showen och skönt att bara kunna sitta och VARA!

Nu skall jag trycka i mig fem stora antibiotika tabletter och värma upp.
Jag känner mig mycket piggare och det är nog för att antibiotikan dödat magsårsbakterierna nu!!! Jipiiiieeee!

Kram / I

2 kommentarer:

  1. ja, hoppas de är dödade för gott nu!!! Nu ska du bara rocka så det ryker och sprida feminina vibbar på hela patricia. det kommer bli magiskt. känns lite att jag inte kan kolla, men de blir fler ggr.
    ha de så mysigt på wallmans ikväll nu. Casino!!! Wallmans!!! =)massa kramar!!

    SvaraRadera
  2. Hej Inez!
    Som vanligt skriver du så bra och roligt!

    Jag är som du helt förälskad i pinuppor. Fina bilder du hade hittat!
    Men stackars dig med den helt hemska magsårsundersökningen!!! My God! Men skönt att få en diagnos så att man kan göra ngt åt det hela.
    Hoppas att du repar dig snabbt nu!
    Kram
    Jenny

    SvaraRadera