Om mig

Mitt foto
ARTIST LIVET!! Tänkte dela med mig lite om hur det kan vara att jobba som artist och vad det livet innebär..verkar ju ändå ganska exotiskt och spännande för så många:-) Det är det..men det är också SÅ mycket mer... Den här bloggen kommer handla om jusst det! Bloggen handlar om mig och den är som en "öppen" dagbok. Skriver om vad jag gör, känner, om drömmar, tankar och livet! Jag bli lycklig av vackra saker och vilar gärna ögonen på dem. Jag är kreativ och det kan mynna ut i en tavla, ett långt blogg inlägg, en koreografi en skiss på en dröm klänning eller varför inte om-möblerad lägenhet:-) Så välkomna till min blogg! Till sist: I ignore expectations and I rule in the laboratory of my life! I can also travel places without moving one inch. I can do absolutley nothing and find it being everything!!

tisdag 3 mars 2009

Älskar vingar


Älskar den här bilden, älskar fjärilar precis som min fantastiska vän Cajsa. Som tyvärr bor i Oslo och som precis blivit lycklig mamma till Agnes med pappa Ulrik, Grattis mina vänner!

Min vän Alexandra hade taggat den här som mig på facebook, gulligt, tror hon tänker på min final kostym från förra året på Wallmans.



Vilket också är fantastiskt för Tess Melker ( Alcazar) som gjorde den showen prickade in mig så många gånger... så ofta kände jag att hon "kände" mig.
Hmmm...hur ska jag förklara, det kändes som att hon såg mig så som jag vill bli sedd och som jag har som mål att leva efter...
Ja ni fattar.
Hon kände inte mig särskilt väl när hon tillsammans med grymma, duktiga, genialiska Mary skissade kostymerna för det året men hon bestämde att jag skulle ha fjärilsvingar, coolt va!?
( ok, ok kan hända hon tänkte "älva/skogsrå" när hon bestämde vingar men nu vinklar jag detta till att bli fjärils vingar för det är min blogg...bra va?! ha ha ha)

Idag var jag hos favvo frisören Johanna Persson på Corinne and Friends i Sturegallerian.
Tre timmar tog det men kändes som jag varit på SPA efteråt.

Sedan köpte jag skidhandskar på rean, 199kr istället för 349kr.
Nu har jag mitt Åre kitt:



Allt är köpt på REA. Jacka och byxor 1949 kr tillsammans (halva priset!), Googels 249kr, Handskarna jag nämnde innan 199 kr, och en mössa men den var så ful så den stannar utanför bild, ska ha den under hjälmen så den syns ändå inte.
(ja, jag är så töntig och använder hjälm när jag åker, och det är inte töntigt förresten utan skit coolt då jag åker såååå otroligt snabbt att fartränderna efter mig ser ut som ett Jas plans, ha ha)

Är så nöjd att jag äntligen köpte den där utrustningen tänker nämligen varje år att införskaffa mig den under rean.
Men varje gång sår man ju där: Åh skall jag köpa vantar, mössa, termobyxor och svindyr goretex jacka istället för tunna vår skor, lilla jeans jackan, den vita tunna koftan och de härliga armbanden?
Men nu har jag äntligen varit vuxen och... ÖVERSPENDERART FÖR JAG HAR KÖPT VÅR GREJERNA OCKSÅ!!! Sorry, men det är tuffa tider nu och då behöver man "lyxa" till det lite och unna sig som tröst, eller hur?

Ja så nu närmar sig Åre resan med storm steg, jiipiieeeee!!!
Något säger mig att min Wallmans audition gick bättre än vad jag trodde också, ett litet samtal sa mig detta i morse

Kikade också en snabbis in på vår systerkrog Golden Hits, såg två nummer.



Stod med ett brett leende och njöt, de är riktigt duktiga på att sjunga där borta på kungsgatan. Älskar de två första numren mest tror jag. Har en passion för nummer där de presenterar karaktärerna och tar in deras privata personer också.
Sedan gillar jag Vegas numret, tycker det är coolt, tror bestämt Tessan har varit med och skapat det...rätta mig gärna golden bloggisar om jag har fel!

Sedan hem och njuta av att vara ledig.
Imorgon blir det andra bullar, show och fix.

Pöss på er/ I

3 kommentarer:

  1. Grattis till att det gick så bra med auditionen!! =)

    SvaraRadera
  2. ehhh, ja bra gick det ju inte, still, intonerade åt helvete med lock för öronen och febrig var jag...men antagligen som du sa valde de att se till de bra sidorna jag visat upp tidigare. Nu blir det ev Åre. skidor och show! Inte dumt!

    SvaraRadera
  3. Kul med Åre, grattis! Kul att du tittade in på Golden och visst är casinonumret gjort av Tessan, helt rätt gissat.

    SvaraRadera