Om mig

Mitt foto
ARTIST LIVET!! Tänkte dela med mig lite om hur det kan vara att jobba som artist och vad det livet innebär..verkar ju ändå ganska exotiskt och spännande för så många:-) Det är det..men det är också SÅ mycket mer... Den här bloggen kommer handla om jusst det! Bloggen handlar om mig och den är som en "öppen" dagbok. Skriver om vad jag gör, känner, om drömmar, tankar och livet! Jag bli lycklig av vackra saker och vilar gärna ögonen på dem. Jag är kreativ och det kan mynna ut i en tavla, ett långt blogg inlägg, en koreografi en skiss på en dröm klänning eller varför inte om-möblerad lägenhet:-) Så välkomna till min blogg! Till sist: I ignore expectations and I rule in the laboratory of my life! I can also travel places without moving one inch. I can do absolutley nothing and find it being everything!!

söndag 22 mars 2009

Serverat en Prinsessa!!!


a september night to freeze your balls off to...

Ledig!!!
Men sååå seg, fortfarande massa mjölksyra som vägrar försvinna ur musklerna:-( Märkte det speciellt när jag sprang runt med min kille längst Fredhälls klipporna för att fota lite med vårat fynd: Canon 400D, för 2000 kr! Tror den kostar runt sex tusen annars, har till och med hört ännu högre siffror!!
Skämms nästan lite att vi ska köpa den för så lite, men tror förra ägaren (daniel f) bara vill bli av med den och killen är ju lat så han orkar inte med Blocket och sånt:-)

Apropå det har jag ev fått sålt min väst jag la ut på blocket, nice!
Annars brukar jag ge mina kläder till lill syrran men hon har fått bebis nu så den lär ju inte användas av henne ändå på läääänge!

Var kul igår på jobbet:-)
Jag serverade en prinsessa!!!!!

En riktig prinsessa från Soudi Arabien.
Hennes man och hennes två barn plus den svenska ambassadören från samma land med sin dotter.
Dottern var skit skön, vi ska åka till NY tillsammans i sommar bestämde vi! Gött för hon har ju internationell immunitet eller vad det heter så vi kan busa på hur mycket som helst utan att åka fast i finkan, tjooohooooo!!!!

Hur som helst så var Prinsessan med familj jätte nöjda, jag fick tummen upp flera gånger och de tyckte jag var bäst.
Bäst för dem att de tyckte det sa jag åt dem, för annars blir ni lurade upp på scen med att dansa "the swedisch funky baloon dance" sa jag åt dem.
Sedan räknade jag med två kameler, en guldtacka, ett hotell och massa diamant halsband i dricks... ehhh jag fick exakt 10% av notan i dricks istället, inte fy skam såklart, men fasen va coolt det hade varit med ett hotell alltså, hahahahaha!

Imorgon skall jag alltså fotas och håller på med att kolla ut kläder inför min vän sångerskans fotografering på onsdag. Kommer bli coolt som fasen.

Jag har stress mage, lite magkatarr känslor så försöker ta det lugnt, lite svårt.
Men sköna promenader i skogen och längst vattnet som idag hjälpte lite. Vi bor så jäkla bra här alltså! Underbara miljöer att röra sig runt.
Har ju bott på Styrmansgatan mitt i stan, typ PÅ Strandvägen i över ett år men hallelulia för Fredhäll.
Visst skit nice att bo mitt i stan när man är singel, kunde krypa hem från Stureplan där jag var stammis förr i tiden.
Men detta är kvalité, cyklar in till stan på 10 minuter, och kan bada från klipporna på sommaren!!!!

Här kommer bilder från vår prommis och med grymma kameran som vi håller på att lära oss. Vi kommer bli bättre med tiden:


den här tog jag, bron till lilla essingen.


gillar att det började snöa och att allt är så kallt förutom Toms ansikte


Tom fota mig lite, jag har olika vantar


älskar grafitti. men den här bilden är dåligt tagen av mig, tagen underifrån...aldrig snällt mot någons kropp inte, sorry baby!



sorry för min outfit för dagen alltså...


till sist min favvo bild tagen av Tom, Lilla Essingen speglas i vattnet.

Pöss I

2 kommentarer:

  1. läser du mogis.se eller stinalees.se blogg?

    SvaraRadera
  2. nej, men ska absolut göra: tack anonym för tipsen!

    SvaraRadera