Om mig

Mitt foto
ARTIST LIVET!! Tänkte dela med mig lite om hur det kan vara att jobba som artist och vad det livet innebär..verkar ju ändå ganska exotiskt och spännande för så många:-) Det är det..men det är också SÅ mycket mer... Den här bloggen kommer handla om jusst det! Bloggen handlar om mig och den är som en "öppen" dagbok. Skriver om vad jag gör, känner, om drömmar, tankar och livet! Jag bli lycklig av vackra saker och vilar gärna ögonen på dem. Jag är kreativ och det kan mynna ut i en tavla, ett långt blogg inlägg, en koreografi en skiss på en dröm klänning eller varför inte om-möblerad lägenhet:-) Så välkomna till min blogg! Till sist: I ignore expectations and I rule in the laboratory of my life! I can also travel places without moving one inch. I can do absolutley nothing and find it being everything!!

onsdag 8 juli 2009

SJ=hell

Sitter på x2000 mellan röda små hus på gröna ängar och ingenstans... Tåget står still, strul med gud vet vad, förvånade? Heja Svenska Järnvägsmonopolen!!!

Skrev ett långt in ägg om min morgon men underbara SJ ville lägga ner uppkopplingen precis i samma stund då jag tryckte på "publicera inlägg" YES 3-0 till SJ!

Min morgon började alltså 04:17!
HAde ställt väckarklockan för att kontrollera budgivningen på min tåg resa hem för den skulle vara i slutskedet då.
Allt gick som planerat och jag betalade min biljett och sussade om.
Är väldigt trött än efter tuff helg med gig och grejer.
Som ni kanske anar försov jag mig.

Vaknade i ett ryck 09:53, tåget skulle gå 10:10!
JAg slängde på mig något som låg nära, kastade i saker i en bag. Min sambo gjorde en hjälte insats och sprang med mig ner för 86 trappasteg, mot bilen, vi körde mot rött, höll på att prejja ner en cyklist som svor högt åt oss.
Väl på stationen sprang jag som bara den med panik i ögonen mot spår 10.
X2000 mot Göteborg står ALLTID på spår 10. MEN inte idag.
Jag ser hur det står Göteborg på tåget på andra sidan rälsen
För en sekund funderade jag över att korsa spåret, tog mitt förnuft i fånga och sprang istället ner för trapporna, genom tunneln och upp för trapporna igen, var 30 sekunder för sen!
DE hade redan låst dörrarna.
Jag vinkade och ropade men det var ju redan låst.

Då lade jag mig ner på marken, hade astma och trodde jag skulle kräkas av utmattning efter mitt sprinter lopp.
Då upptäckte jag hur fan jag såg ut.
Hade nattlinnet på mig, under ett par gråa smått håliga mjukisbyxor, håret stod åt alla håll, min bag med kläder var öppen och byxben hängde utanför, datorsladden hängde en och en halv meter utanför som en irriterande svans.

Nu sitter jag alltså på tåget igen.
Men det står still...
Ni skall också veta att jag glömde checka in den här biljetten via SMS men det ordnande sig.
Detta är alltså min tredje biljett för den här resan. ha ha försöker någon säga mig något?

Snart är jag på västkusten och snart ligger jag på varma mjuka klippor och njuter av min semester.

PÖSS/I

1 kommentar:

  1. Nämen herregud Inez! Jag tycker så himla synd om dig... Men nu är du snart hemma i härliga Bohuslän.. Bästa stället på jorden! =) Hur länge stannar du?
    Mamma och pappa har ju stuga där uppe så jag slinker dit lite då och då... Vi kanske stöter på varann på någon klippa ;-) Vill bara tacka igen för det fina du skrev på min blogg, blev så otroligt, ofantligt glad! ... Du är också en kanonfin människa och hela auragrejjen stämmer likafullt på dig..
    Stor kram till dig nu, fina Inez!!

    SvaraRadera